Ordna ett evenemang

Kulturevenemang

Stoa ordnar egna evenemang och evenemang i samarbete med olika festivaler och artistgrupper. Våra lokaler lämpar sig väl för dans-, teater- och cirkusföreställningar samt konserter. Dessutom finns det beredskap för att visa filmer i vår sal. I mån av möjlighet hyr vi ut lokaler till evenemangsarrangörer, om programmen tillåter det.

Mer information lämnas av kulturproducent Sara Hirn, sara.hirn@hel.fi

Teatersalen

Teatersalen som har 231 platser är särskilt populär bland dans- och cirkusgrupper. Lokalen kan lätt ändras enligt evenemang. Läktaren är höjbar och indragbar.
www.stoa.fi/sv/teatersalen

​​​​​​​

Musiksalen

Musiksalen som har 74 platser lämpar sig väl för mindre dans- och teaterföreställningar samt konserter. Läktaren i denna sal är också höjbar.
www.stoa.fi/sv/musiksalen


Pausservering

Café Stoa som har A-rättigheter svarar för pausserveringen under föreställningar och håller öppet i samband med dessa. 

www.stoa.fi/sv/cafe


Utställningar

Stoas utställningslokaler är galleriet och balkonggalleriet där i första hand professionella konstnärers och konstnärsgruppers utställningar ordnas. Utställningar ordnas i samarbete med olika festivaler och med aktörer inom konst. Galleriet och balkonggalleriet hyrs också ut för utställningar.

Mer information lämnas av kulturproducent Sanna Nuutinen sanna.nuutinen@hel.fi

Galleriet

Galleriet i två plan har en yttre vägg i glas vilket gör att lokalen är mycket ljus. Utställningslokalen har en area på 154,5 m². Den höga och luftiga lokalen lämpar sig också väl för installationer.www.stoa.fi/sv/galleriet


Balkonggalleriet

Balkonggalleriet på plan två omger Stoas vestibul. Utrymmet lämpar sig väl för mindre utställningar.

www.stoa.fi/sv/balkonggalleriet


Seminarier, konferenser och utbildningar

I mån av möjlighet kan seminarier, konferenser och utbildningsevenemang ordnas på Stoa, om det övriga programmet tillåter det. Hyr salen , om en publik med högst 240 personer väntas. Bekanta dig med klubbrummet, om du ska ordna en mindre konferens.

Mer information lämnas av kulturproducent Sara Hirn, sara.hirn@hel.fi

Helsingfors kulturcentral förvaltar inte alla lokaler i byggnaden. Under samma tak finns Östra centrums bibliotek, där du kan hyra ett konferensrum, och arbetarinstitutet, där du kan hyra ett klassrum.

Teatersalen

I teatersalen kan också en stor grupp, högst 240 personer, ordna ett möte. Om du inte söker det mest sedvanliga auditoriet, kan Teatersalen vara ditt val.
www.stoa.fi/sv/teatersalen


Musiksalen 

I musiksalen kan du ordna seminarier, konferenser och utbildningsevenemang. Den höjbara läktaren har 74 sittplatser.

www.stoa.fi/sv/musiksalen

Klubbrummet

Klubbrummet hyrs ut för möten. Lokalen rymmer 20 personer. Lokalen har också den konferensteknik som behövs. Du kan välja hur borden och stolarna ska placeras.www.stoa.fi/sv/klubbrum


Konferensrum och klassrum

Konferensrummen i Östra centrums bibliotek har den konferensteknik som behövs, och möblerna kan placeras på önskat sätt. Förfrågningar om lediga klassrum kan riktas till arbetarinstitutet.

www.stoa.fi/sv/konferensrum-och-klassrum


Beställ servering

Beställ lämplig servering för ditt evenemang från Café Stoa där det multinationella köket kombinerar delikata nordafrikanska smaker.

www.stoa.fi/sv/cafe