Öppen verksamhet för 0–6-åringar

Barn i åldern 0–6 år och deras familjer är välkomna till Stoas Sagostunder, Diktbad och Konstrådgivning. Information om de kommande mötena finns i Stoas evenemangskalender. Skriv namnet på evenemangsserien i ordsökningen. Fritt inträde till Sagostunderna. Konserter och teaterföreställningar för barn kan vara avgiftsbelagda.


​​​​​​​


Sagostunden – En resa till sagornas underbara värld

Världen är full av smaskiga, vilda och underliga berättelser! Sagostundernas reseguide tar sina åhörare på överraskande äventyr. Varje gång hittar vi på en unik berättelse, som barnen själva får vara med om att skapa. Sagan består av ord, aktivitet, gester, ansiktsuttryck och musik.

De populära, halvtimmes sagostunderna är avsedda för barn under 7 år. Jussi Ollila är guide under Sagostunderna och tar med åhörarna på roliga och vilda äventyr som bygger på barnens egna idéer. Sagostunderna ordnas i Östra centrums bibliotek.

På finska.

Fritt inträde. Obligatorisk förhandsregistrering för grupper: fr.o.m. 12.1. kl 10.00 stoa.fi/fi/taidekasvatus

Cirkusens charm!    

 Stoas cirkuskurser för babyn, småbarn och familjer  


PERIOD 1 ons 25.8., 1.9. och 8.9.

PERIOD 2 ons 1.12., 8.12. och 15.12. 

Grupp 1 (0-2 år) : kl 9-9.45  
Grupp 2 (3-4 år): kl 10.15-11  

Cirkus är något som väckt nyfikenhet och glädje i familjer genom tiderna. Nu är det dags för skoj och lek med ditt tultande lilla pyre i babycirkusens magiska värld. Det handlar om en verkstad där vi leker olika lekar och utforskar olika cirkusfärdigheter, såsom akrobatik, jonglering, balans med mera i en trygg men samtidigt stimulerande miljö. Upplevelsen involverar även ditt barns alla sinnen, vilket uppmuntrar till kreativitet, utvecklar rumsuppfattningen och låter det träna på grundläggande färdigheter, såsom balans, styrka, koordination osv. Föräldrar ges möjlighet till några enkla stretchövningar, får pröva på cirkuskonst, umgås med andra babyer och föräldrar, och självklart också knyta an till sitt eget barn.   

Instruktör: Jordy Valderrama 

 Språk: engelska, spanska och finska   

Åldersrekommendation: 0–2-åringar och 3–4-åringar med föräldrar eller mor/farföräldrar   

 Fritt inträde, anmälningar: julia.kartesalo@hel.fi