Stoan lipunmyyntipiste

Aukioloajat


​​​​​​​Stoan lipunmyynti on avoinna ohjelmakaudella kaksi tuntia ennen esityksiä niinä päivinä, jolloin Stoassa on maksullinen esitys. Muulloin lippuja Stoan esityksiin voi ostaa verkkokaupasta lippu.fi sekä Lippupisteen myyntipisteistä, ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita. (Kesällä ja joulun sekä uuden vuoden aikaan suljettu.)

Hinnat ja alennukset

Jokaisella Stoan tapahtumalla on oma lipunhintansa, joka on mainittu tapahtuman yhteydessä. Stoan tapahtumat näet tapahtumakalenterista. Lipunhintaan sisältyy palvelumaksu.

Esitysten yhteydessä mainittu alempi lipunhinta on tarkoitettu eläkeläisille, alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, työttömille sekä varus- ja siviilipalvelusta suorittaville.

Ostaessasi lippusi Stoasta, toimitusmaksua ei peritä. Lippu.fi -verkkokaupassa ja Lippupisteen myyntipisteissä lipunhintaan lisätään toimitusmaksu. Lue lisää toimitusmaksusta >

Maksutavat

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa, Mastercard ja Eurocard.

Otamme vastaan seuraavien arvosetelitoimijoiden seteleitä:
Epassi, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Virikeseteli ja SmartumPay.

Stoan salit

Sekä Stoan Teatterisalin että Musiikkisalin katsomosta on hyvä näkyvyys lavalle kaikilta paikoilta. Osaan Teatterisalin esityksistä on numeroidut paikat ja osaan numeroimattomat. Musiikkisalin katsomo on numeroimaton.


Voit ostaa Stoan lippuja myös

Verkkokaupasta
Stoan liput on mahdollista ostaa lippu.fi-verkkokaupasta. Edullisin tapa ostaa lippu verkkokaupasta on valita toimitustavaksi printtilippu tai mobiililippu. Nämä maksavat 1 € / toimitus.

R-kioskilta
Stoan lippuja voi ostaa myös R-kioskeilta. Kun ostat tai lunastat liput R-kioskilta, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus (2.1.2018 alkaen) + 1 € / lippu.


Meiltä voit ostaa Lippupisteen lippuja myös muihin kuin Stoan tapahtumiin.