Avoin toiminta eri ikäisille

Stoassa sirkuskursseja eri ikäisille

Stoan sirkuskurssit vauvoille ja taaperoille sekä perheille
Sirkuskursseilla nautitaan kokonaisvaltaisesta aistikokemuksesta, mikä edistää luovuutta ja hahmotuskykyä sekä kehittää tuiki tärkeitä taitoja, kuten tasapainoa, voimaa ja koordinaatiota. Yhdessä tehtävät harjoitukset vahvistavat suhdetta lapsen ja aikuisen välillä. Aikuiset saavat samalla vetreyttää omia taitojaan ja tutustua muihin vanhempiin lapsineen.

Sirkusryhmä senioreille  
Sirkusliikuntataidot pidentävät elinikää ja parantavat elämänlaatua pureutumalla etenkin ikääntyviä koskeviin tarpeisiin, kuten tasapainoon ja notkeuteen, muistiin ja virkeyteen, kiputilojen vähentämiseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Kevyet ja tehokkaat venytys- ja liikerataharjoitukset parantavat ja ylläpitävät vartalon koordinaatiota, tasapainoa ja kehonhallintaa.    

Tutustu sirkuskursseihin Tapahtumat-sivulla

Tauko! – kiireetön kädentaitojen työpaja

Tauko! -taidepajoissa arki rikastuu helposti haltuun otettavilla kädentaidoilla, jotka ovat samalla ekologisempia arjen valintoja. Avainsanoja ovat luovuus, kiireetön tekeminen ja mahdollisuus keskusteluun ja kohtaamisiin. Työpaja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, lapset mieluiten aikuisten seurassa. Mukana pajoissa on myös vierailevia asiantuntijoita.

Ohjaaja: Chloé Mahy-Hulkko

Vierailevat asiantuntijat: yhteistyössä Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa
Paikka: Stoan galleria / terraario
Kesto: 120 min per kerta
Kieli: suomi, ranska ja englanti 
Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.
Lisätiedot: hanna.westerholm@hel.fi 

Tutustu Tauko!-pajoihin