Päiväkodeille

Päiväkotiryhmille on tarjolla kausittain vaihtuvia Skidikinoja, Satutuokioita ja galleriapajoja sekä esityksiä. 

Lisätietoja
kulttuurituottaja Hanna Westerholm
hanna.westerholm@hel.fi, 09 310 88404, 050 4649536


Jussi Ollilan Satutuokiot

Maailma on täynnä herkullisia, hurjia ja kummallisia tarinoita! Satuhetkien matkaopas vie kuulijansa yllättäviin seikkailuihin. Jokaisella kerralla keksitään ainutkertainen tarina, johon lapset pääsevät itse vaikuttamaan. Satu syntyy sanoista, toiminnasta, eleistä, ilmeistä ja musiikista. 

Kesto n. 30 min, alle 7-vuotiaille. Paikka: Itäkeskuksen kirjaston lastenosasto.

Ryhmille pakolliset ennakkoilmoittautumiset: stoa.fi/taidekasvatus ti 20.8. klo 10 alkaen.

Satutuokiot ovat ilmaisia, vapaa pääsy.


Skidikino

Skidikino on laadukas lyhytelokuvahetki yli 3-vuotiaille. Sopii myös esikouluikäisille. Skidikinoihin liittyy Pikkukroko-oppimateriaali, jonka voi ladata ao. linkeistä. Katso tarjolla oleva ohjelma linkin kautta.


Muita esityksiä


Esitykset ovat pääsääntöisesti maksuttomia, mutta ennakkoilmoittautumiset ovat pakollisia: hanna.westerholm@hel.fi. Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta.Musamestarit: Uulun sävellyspajat päiväkodeille ja ikäihmisille


ma 12.–pe 16.8.2019

Ikäihmisten ja lasten yhteisissä sävellyspajoissa palvelutaloon tuodaan viikon ajan joka päivä päiväkodista lapsiryhmä 45 min työpajaan: viiden kokoontumiskerran aikana luodaan kahden sukupolven oma, uusi biisi. Laulujen ja leikkien lomassa siis tehdään sanoitus, sävellys ja sovitus, viimeisellä kerralla biisi äänitetään ja kutsutaan paikallismedia todistamaan uuden kappaleen syntyä. 

Lisätiedot: hanna.westerholm@hel.fi

Eskareiden sirkusseikkailu

ke 27.11, 4.12. ja 11.12.

Ryhmä 1 klo 9.15-10.15
Ryhmä 2 klo 10.30-11.30
Ryhmä 3 klo 12-13


Eskarit pääsevät tutustumaan sirkuksen iloiseen maailmaan kolmen kerran kurssilla kokeneen sirkusopettaja Tuire Bäckmanin johdolla. Kurssilla tutustutaan nykysirkuksen maailmaan leikkien ja liikkumisen kautta.

Ikäsuositus: 5–6-vuotiaille
Kesto: 3x60 mi
Vapaa pääsy. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Hanna.westerholm@hel.fi
Paikka: Musiikkisali