Päiväkodeille

Päiväkotiryhmille on tarjolla kausittain vaihtuvia Skidikinoja, Satutuokioita ja galleriapajoja sekä esityksiä.

Lisätietoja

Kulttuurituottaja Hanna Westerholm hanna.westerholm@hel.fi , 09 310 88404, 050 4649 536


Skidikino

Skidikino on laadukas lyhytelokuvahetki yli 3-vuotiaille. Sopii myös esikouluikäisille. Noin puolen tunnin mittaisia elokuvia katsellaan Stoan musiikkisalissa.

Vallitsevan koronatilanteen aikana otamme vastaan vain ryhmiä, max. 20 hlöä (lapset + aikuiset). Pakolliset ennakkoilmoittautumiset alla olevan oranssin Skidikinot ja ilmoittautuminen -palkin kautta. Skidikinoihin liittyy Pikkukroko-oppimateriaali, jonka voi ladata ao. linkeistä.

Syksyllä 2022 Skidikinossa nähdään Professori Balthazar -animaatioita 16.9., 28.10. ja 25.11.
 
Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään, kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Kroatiassa vuosina 1967-1974 tuotettu animaatiosarja on uudistettu vuonna 2007.

Ennen joulua vuorossa on rakastettu Lumiukko-animaatio.


Muita esityksiä

Stoan esitykset lapsille ovat pääsääntöisesti maksuttomia, mutta ennakkoilmoittautumiset ovat pakollisia. Tapahtumakohtaiset ilmoittautumistiedot löydät tapahtumakalenteristam-me alla olevan linkin kautta. Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta esityksiin.