Galleria

Stoan kaksikerroksisessa galleriassa järjestetään ensisijaisesti ammattitaitelijoiden ja taiteilijaryhmien näyttelyjä. Näyttelyjä järjestetään yhteistyössä eri festivaalien ja taidekentän toimijoiden kanssa. Myös Stoan muut hallintokunnat järjestävät galleriassa näyttelyjä. Galleriaa myös vuokrataan näyttelyjen järjestämistä varten.

Näyttelyaikaa haetaan keväisin maaliskuun alussa (tuleva syksy) ja syksyisin syyskuun loppuun mennessä (tuleva kevät ja kesä). Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan kulttuurituottaja Petra Hannukselle. Voit halutessasi tulostaa ja täyttää alla olevan hakukaavakkeen. Kevätkauden 2018 näyttelyhakemukset on toimitettava pe 6.10.2017 mennessä.

Stoan gallerian erikoisuutena on runsas luonnonvalo, sillä gallerian ulkoseinä on lasia. Korkea ja avara tila sopii hyvin myös installaatioille.

Gallerian pinta-ala
Alakerta 104 m²
Yläkerta 50,5 m²

Kuvaa ja panoraamakuvia otettaessa Stoan galleriassa oli esillä Helsingin taidemuseon näyttely "Tytöt, pojat ja tykkääminen". Näyttelyssä oli mukana töitä seuraavilta taiteilijoilta: Anssi Kasitonni, Heta Kuchka, Riikka Puronen, Magnus Scharmanoff ja Jari Silomäki. 
​​​​​​​


Hinnat ja lisätiedot

Vuokrahinta
25 € / vrk
Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %). Hinta on voimassa toistaiseksi.

Tiedustelut
Kulttuurituottaja Petra Hannus
Sähköposti: petra.hannus@hel.fi
Puh. 09 310 37504, 050 4125739