Alakouluille

Alakoululuokille on tarjolla kausittain vaihtuvia Alakoulukinoja, galleriatyöpajoja ja esityksiä. 5x2-opetukseen kutsutaan luokka kerrallaan kulttuurikoordinaattorin kautta. Alta näet tämän syksyn tarjonnan.

Lisätiedot
Kulttuurituottaja Hanna Westerholm
hanna.westerholm@hel.fi, 09 310 88404, 050 4649536


Alakoulukino

Alakoulukino on alakoululaisten oma elokuvasarja. Elokuvista on laadittu medialukutaitoa edistävä paketti, jonka pohjalta elokuvaa voi käsitellä kotiluokissa. Elokuvat vaihtuvat kausittain.

to 30.11. klo 9.15
Muumit Rivieralla (2014)
Pakolliset ilmoittautumiset pe 18.8. klo 10 alkaen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:


Galleriatyöpajat

Stoan vaihtuviin näyttelyihin tarjotaan koululuokille galleriatyöpajoja, joissa päästään työskentelemään näyttelyn teemaan liittyen. Kohderyhmät ja sisällöt vaihtuvat kausittain, ja tiedotus tapahtuu kulttuurikoordinaattoreiden kautta. Työpajoihin on vapaa pääsy.

Yhteen Punotut 5.-6.-luokkalaisille
23., 24., 27., 28. ja 29.11.
Concreatives muotoilijoiden kollektiivi yhdistää käsityöperinteet, kulttuurit, sukupolvet ja punoo ihmisiä yhteen käsityön keinoin. Työpajoissa opetellaan monikäyttöinen makrame-käsityötekniikka ja valmistetaan yhteisöllistä tekstiilitaideteosta Stoan gallerian Yhteen Punotut -näyttelyyn.
Tiedustelut ja pakolliset ennakkoilmoittautumiset: hanna.westerholm@hel.fi.


5x2-taideopetus

Helsingin kulttuurikeskus tarjoaa Stoassa ja Vuotalossa 5x2-taideopetusta itäisen ja kaakkoisen Helsingin alakoululuokkien oppilaille. Koko koululuokka pääsee pienryhmissä tutustumaan yhteen taiteenlajiin taideopettajan johdolla viiden viikon ajan kaksi oppituntia kerrallaan. Osallistuminen on kouluille maksutonta. Stoassa opetuspäivät ovat maanantai (erityisryhmille) ja keskiviikko. Opetus toteutetaan yhteistyössä Helsingin kuvataidekoulun kanssa. Jos luokkasi ei ole vielä päässyt 5x2-opetukseen, ota yhteyttä kulttuurituottaja Hanna Westerholmiin.