Näin huolehdimme turvallisuudestasi

Suosittelemme käyttämään tiloissamme kasvomaskia!

Muistathan myös nämä ohjeet:

  • Jos yskittää tai aivastuttaa, yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan
  • Muista puhdistaa/desinfioida kädet ennen sisään tuloa ja pois lähtiessäsi
  • Pidä riittävä fyysinen etäisyys muihin vierailijoihin

 
Talon kirjasto palvelee rajoitetusti. Katso kirjastoista lisätiedot: helmet.fi
Työväenopisto ja Arbis ovat kesän suljettuna. Lue lisää: hel.fi
​​​​​​​

Katso tapahtumakohtaiset tiedot kalenterista:


Turvallisesti Stoan tilaisuuksissa

Jotta voit osallistua tilaisuuksiimme ilman turhaa huolta, olemme:

  • rajoittaneet salitapahtumiin osallistuvan yleisön ja myytävien lippujen määrää
  • keskittäneet lippujen myynnin verkkoon www.lippu.fi
  • lisänneet tiloissamme turvalliseen käyttäytymiseen ohjaavaa opastusta ja ohjeistusta
  • laittaneet käsidesiä helposti saataville
  • huolehtineet tavallistakin tehokkaammin tilojen siivouksesta ja erilaisten pintojen puhdistuksesta
  • huolehtineet turvaväleistä saleissa ja muissa tiloissamme


Noudatamme hallituksen ja viranomaisten määräyksiä myös kasvomaskien käytöstä

Suosittelemme, että yli 12-vuotiaat käyttävät tiloissamme ja tilaisuuksissamme kasvomaskia. Stoan tiloissa ja saleissa huolehditaan turvaväleistä ja henkilökunta opastaa toimimaan tiloissa oikein.  Tapahtumissa voi käyttää myös suojakäsineitä.  Asiakas on itse vastuussa omasta maskin käytöstään, maskien ja hanskojen hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista.


Tutustuthan näihin turvaohjeisiin jo ennen kuin osallistut tapahtumiin

Ethän tule tapahtumiin sairaana
Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Pese kädet
Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Muista turvaväli
Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos infopisteellämme tai muissa tiloissamme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. Istuthan salissa riittävän etäisyyden päässä muista.                                              

Käytä kasvomaskia
Suosittelemme yli 12-vuotiaille kasvomaskin käyttöä tiloissamme ja tilaisuuksissamme.

Yski ja aivasta oikein
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Kiitos huomaavaisuudestasi! Stoassa nähdään!


Stoan asiakasohje

Tämä ohje on tarkoitettu Stoan asiakkaille. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyviä ohjeita ja suosituksia, jotta voimme järjestää kävijöillemme mahdollisimman turvallisen vierailun Stoan esityksissä ja tapahtumissa. Toivomme, että kaikki asiakkaamme huomioivat nämä ohjeet, joita päivitämme tarvittaessa. Lämpimästi tervetuloa! 

Yleistä                                                                                                                                         Kävijöidemme turvallisuuden edistämiseksi huolehdimme hygieniasta tehostetusti ja rajaamme esitysten katsojamäärää turvavälien mahdollistamiseksi. 
Stoan musiikkisalin ja teatterisalin asiakaspaikoista käytetään toistaiseksi vain 30 % maksimikapasiteetista. Kaikkien paikkojen väliin jää turvaväli. Jää kotiin, jos sinulla on hengitystieoireita.                                                                             

Esitykseen saapuminen ja poistuminen
Saavu paikalle ajoissa. Stoan vaatesäilytys/naulakkopalvelu ei ole käytössä kontaktien minimoimiseksi. Vältä ylimääräisten kantamusten tuomista mukanasi. Päällysvaatteet ja laukut saa ottaa saliin mukaan naulakon ollessa pois käytöstä. Muista aina pitää matkapuhelimesi äänettömällä tai suljettuna esityksen aikana.  
Avaamme salien ovet noin 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sinut ohjataan salissa istuinpaikalle ja katsomon rivit täytetään järjestyksessä alhaalta ylös turvavälit huomioiden, myös poistuminen tapahtuu rivi kerrallaan. Esityksen päättyessä odota omalla paikallasi, kunnes sinut ohjataan ulos. Huomioi ajankäytössäsi, että katsomoon siirtyminen ja sieltä poistuminen vievät normaalia enemmän aikaa.  

Turvavälit ja jonotus 
Pidä riittävästi etäisyyttä muihin kävijöihin ja huomioi turvaväli (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa.  

Kasvomaskit 
Suosittelemme yli 12-vuotiaille kasvomaskin käyttöä tapahtumissamme. Kasvomaskeja ei ole myynnissä Stoassa, joten muista ottaa oma maski mukaan.  

Käsihygienia ja tilojen siisteys 
Yski tai aivasta tarvittaessa hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Pese kätesi vedellä ja saippualla aulan wc-tiloissamme. Aulasta löytyy käsidesiä asiakaskäyttöön.  

Liput 
Suosittelemme lipun ostamista lippu.fi-verkkokaupasta. Kun varaat ja ostat esitykseemme lipun tarkista, että asiakastietosi ovat oikein. Tarvittaessa Lippupiste on sinuun yhteydessä korona-ajan ohjeiden päivittyessä. Lisäksi Lippupisteen on hyvä tietää, keitä esityksessämme on, mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi.                                                 
Mikäli haluat ostaa lippusi Stoasta, voit asioida Stoan lipunmyyntipisteessä perjantaisin klo 13-18 sekä kolme tuntia ennen maksullista esitystä. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Vältä käteisen käyttämistä ostotilanteessa. Lippu.fi verkkokaupan ja Stoan lipunmyyntipisteen lisäksi voit ostaa lippuja Stoan esityksiin Lippupisteen myyntipisteistä kuten R-kioskeista. Huomioithan turvavälit myös ostaessa lippuja Stoassa. Älä tule esitykseen sairaana. Jos sairastut, voit hakea lippurahojen palautusta ennen esityksen alkamista tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus tai postita liput yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus, Kalevantie 2 (B-talo), 33100 Tampere.  Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta. Palvelupalkkion osuus näkyy lipussa. Jos lipussa ei ole palvelupalkkiota, Lippupiste perii käsittelymaksun 4,50 €. 

Tarjoilut ja väliaika 
Stoassa ei ole ravintolapalveluita toistaiseksi. Poikkeuksellisesti pyrimme järjestämään kaikki esityksemme väliajattomina välttyäksemme turhalta liikehdinnältä tiloissamme.  

Toivomme sinulle antoisaa elämystä Stoassa! Tervetuloa. 

Suomen Teatterit ry:n kansallinen yleisöturvallisuusohjeistus: http://www.suomenteatterit.fi/covid-19/yleisoturvallisuus/ 


Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian. 

Kaupungin kulttuurikeskuksissa, Annantalossa, liikuntapaikoilla, kirjastoissa, museoissa, taidemuseo HAMissa, nuorisotaloissa ja  kaupunginorkesterin konserteissa huolehditaan asiakasturvallisuudesta monin toimin, avaa linkki: turvallisuusnäkökohdat huomioitu kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa​​​​​​​