25.01.2018 11.59

Helsingin alueellisten kulttuurikeskusten lipunmyynti keskittyy verkkoon

Helsingin kaupungin alueellisten kulttuurikeskusten eli Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon lipunmyynti keskittyy verkkoon lippu.fi-palveluun. Samalla kulttuurikeskusten omien lipunmyyntipisteiden aukioloaikoja supistetaan. Savoy-teatterin lipunmyynnin aukioloajat säilyvät ennallaan.

Muutosten taustalta löytyy muutos kuluttajien käyttäytymisessä; yhä useampi lippu ostetaan verkkopalvelusta ja alueellisten kulttuurikeskusten lipuista myydään jo nyt noin puolet lippu.fi-verkkopalvelun kautta. Tulevaisuudessa verkko-ostosten osuuden odotetaan kasvavan.

Lipunmyyntipisteet ovat avoinna ohjelmakauden aikana seuraavasti:

Kanneltalon lipunmyyntipiste on avoinna ke 12–15.30 ja 16–19 sekä maksullisten esitysten yhteydessä tuntia ennen esitystä.

Malmitalon lipunmyynti avataan ti–pe maksullisten esitysten yhteydessä klo 17 ja suljetaan illan esityksen alkaessa. Lauantaisin lipunmyynti on avoinna klo 13–18. Muina aikoina lipunmyynti on auki tuntia ennen esitystä.

Stoan lipunmyyntipiste on avoinna pe 13–18 sekä maksullisten esitysten yhteydessä kaksi tuntia ennen esitysten alkua.

Vuotalon lipunmyyntipiste on avoinna ti 13–18 sekä maksullisten esitysten yhteydessä kaksi tuntia ennen esitysten alkua.

Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon esitykset ovat myynnissä lippu.fi-verkkokaupassa sekä Lippupisteen myyntipisteissä.

Savoy-teatterin lipunmyynti on avoinna ti-pe klo 12–14 & 14.40–18 sekä tuntia ennen esitystä. Lipunmyynti on suljettu maanantaisin. Esityspäivänä lipunmyynti on avoinna tuntia ennen esityksen alkua. Savoy-teatterin tapahtumat ovat pääsääntöisesti myynnissä Lippupisteessä. Teatterin lipunmyynnistä voi lunastaa Ticketmasterin ja Lippupisteen lippuja myös muihin kuin Savoy-teatterin tapahtumiin.

Muutoksista ja poikkeuksista aukioloajoissa ilmoitetaan kunkin talon Facebook- ja verkkosivuilla (kanneltalo.fi, malmitalo.fi., savoyteatteri.fi, stoa.fi ja vuotalo.fi).

Yhteyshenkilöt
Lisätiedot
päällikkö Paiju Tyrväinen
Alueelliset kulttuuripalvelut
Helsingin kaupunki, kulttuuri ja vapaa-aika
09 3103 29874, 050 5930951
paiju.tyrvainen@hel.fi