Avoin toiminta 0–6-vuotiaille

Konsertit, kinot, teatteriesitykset ja tapahtumat

Huomioithan, että vallitsevan koronatilanteen aikana Jussi Ollilan Satutuokiot ja Skidikinon näytännöt ovat avoimia vain päiväkotiryhmille. Toivottavasti pääsemme pian avaamaan ne kaikille.
​​​​​​​


​​​​​​​Stoan tapahtumakalenterista löydät lapsille suunnattuja tapahtumia. Keväällä alkaa jälleen mm. suosittu vauva- ja taaperosirkuskurssi. Perhetapahtumiin on pääsääntöisesti vapaa pääsy. Lapsille ja perheille suunnatut teatteriesitykset taas voivat olla maksullisia.
​​​​​​​


Sirkuksen lumoa! Stoan sirkuskurssit vauvoille ja taaperoille 

 
JAKSO 1 ke 25.8., 1.9. ja 8.9. musasali 

JAKSO 2 ke 1.12., 8.12. ja 15.12. 

Ryhmä 1 (0-2v) : klo 9-9.45  
Ryhmä 2 (3-4v): klo 10.15-11  

Ingressi: Vauva- ja taaperosirkuksessa pääset pitämään hauskaa pienen naperosi kanssa turvallisessa, mutta virikkeellisessä ympäristössä.  

Sirkuskurssilla kokoonnutaan kolme kertaa työpajoihin, joissa leikitään ja kokeillaan erilaisia sirkustaitoja, kuten tasapainoilua, akrobatiaa ja jongleerausta. Lapsesi pääsee iloitsemaan kokonaisvaltaisesta aistikokemuksesta, joka edistää luovuutta ja hahmotuskykyä sekä kehittää tuiki tärkeitä taitoja, kuten tasapainoa, voimaa ja koordinaatiota. Vanhemmat saavat samalla kokeilla omia taitojaan, pääsevät tutustumaan muihin vanhempiin lapsineen sekä tietenkin luomaan läheistä suhdetta omaan pienokaiseensa.  

Ohjaaja: Jordy Valderrama 

Ikäsuositus: 0–2- ja 3-4 -vuotiaille yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa  

Kesto: 3 x 45 min  

Kieli: suomi, englanti ja espanja   

Paikka: musiikkisali  

Tuottaja: Hanna Westerholm 

Ilmoittautumiset 11.8.21 alkaen: julia.kartesalo@hel.fi