Avoin toiminta 0–6-vuotiaille

Konsertit, kinot, teatteriesitykset ja tapahtumat

Huomioithan, että vallitsevan koronatilanteen aikana Jussi Ollilan Satutuokiot ja Skidikinon näytännöt ovat avoimia vain päiväkotiryhmille. Toivottavasti pääsemme pian avaamaan ne kaikille.

Stoan tapahtumakalenterista löydät lapsille suunnattuja tapahtumia. Keväällä alkaa jälleen mm. suosittu vauva- ja taaperosirkuskurssi (ks. tiedot alla). Perhetapahtumiin on pääsääntöisesti vapaa pääsy. Lapsille ja perheille suunnatut teatteriesitykset taas voivat olla maksullisia. "


Sirkuksen lumoa!

Stoan sirkuskurssit vauvoille ja taaperoille

Kurssijakso I ke 10.2. - 17.3. (5x)
Ryhmä 1 (0-2v) : klo 9-9.45
Ryhmä 2 (3-4v): klo 10.15-11

Kurssijakso II ke 24.3. - 21.4. (5x)
Ryhmä 1 (0-2v): klo 9-9.45
Ryhmä 2 (3-4v): klo 10.15-11

Vauva- ja taaperosirkuksessa pääset pitämään hauskaa pienen naperosi kanssa. Naperosirkuksessa kokoonnutaan viisi kertaa työpajoissa, joissa leikitään ja kokeillaan erilaisia sirkustaitoja, kuten akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja paljon muuta, turvallisessa, mutta virikkeellisessä ympäristössä. Lapsesi saa iloita kokonaisvaltaisesta aistikokemuksesta, joka edistää luovuutta ja hahmotuskykyä sekä kehittää tuikitärkeitä taitoja, kuten tasapainoa, voimaa ja koordinaatiota. Vanhemmat pääsevät samalla kokeilemaan omia sirkustaitojaan, tutustumaan muihin vanhempiin lapsineen sekä tietenkin luomaan läheistä suhdetta omaan pienokaiseensa.

Ohjaaja: Enrique Salas ja/tai Jordy Valderrama

Ikäsuositus: 0–2- ja 3-4 -vuotiaille yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa

Kesto: 5 x 45 min

Kieli: englanti, espanja ja suomi

Paikka: Nuorisokeskus Kipinän tanssisali Stoassa

Vapaa pääsy. Max. 6 lapsi–vanhempi -paria.

Ilmoittautumiset 12.1.21 alkaen: sinivuokko.koivula@hel.fi