Avoin toiminta 0–6-vuotiaille


Jussi Ollilan Satutuokiot

Maailma on täynnä herkullisia, hurjia ja kummallisia tarinoita! Satuhetkien matkaopas vie kuulijansa yllättäviin seikkailuihin. Jokaisella kerralla keksitään ainutkertainen tarina, johon lapset pääsevät itse vaikuttamaan. Satu syntyy sanoista, toiminnasta, eleistä, ilmeistä ja musiikista. 

Kesto n. 30 min, alle 7-vuotiaille. Paikka: Itäkeskuksen kirjaston lastenosasto.

Satutuokiot ovat tänä syksynä vain ryhmille. Mukaan pääsee yksi lapsiryhmä/esitys. Ryhmille pakolliset ennakkoilmoittautumiset: stoa.fi/fi/taidekasvatus

Maksuton

 Katso satutuokiot tapahtumakalenterista.


Sirkuksen lumoa!   

Stoan sirkuskurssit vauvoille, taaperoille ja perheille  

Kurssijakso I Ke 9.9.-7.10 (5x) 

Kurssijakso II ke 21.10.- 18.11. (5x) 

  

ryhmä 1 klo 9-9.45  

ryhmä 2 klo 10.15-11 

Vanhemmille ja lapsille suunnattu ryhmä keskittyy akrobatian ja sirkustaitojen alkeisiin sekä tarjoaa ensikosketuksen esimerkiksi jonglööraukseen. Tunnit on suunniteltu tukemaan etenkin 3–5-vuotiaiden taaperoiden kehitystä. Tunnit kehittävät tasapainoa, koordinaatiota, motoriikkaa ja voimaa sekä tarjoavat sinulle ja lapsellesi kallisarvoista yhteistä aikaa. Lapset pääsevät rakentamaan luottamusta muihin ja kehittämään sosiaalisia taitojaan viettämällä aikaa yhdessä muiden lasten kanssa vuorovaikutuksessa ja leikkien.  

Ikäsuositus: 3–5-vuotiaille yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa 

Kesto: 45 min 

Kieli: englanti, espanja ja suomi 

Paikka: Kipinän Tanssisali

Vapaa pääsy

Ilmoittautumiset: hanna.westerholm@hel.fi 26.8. alkaen maaria.klemetti@hel.fi


Konsertit, kinot, teatteriesitykset ja tapahtumat

Lapsille ja perheille suunnatut esitykset voivat olla maksullisia. Ne löydät Stoan tapahtumakalenterista. Samoin perhetapahtumat, joihin on pääsääntöisesti vapaa pääsy.